Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

BSO  (buitenschoolse opvang) 

BSO (buiten schoolse opvang) 

Yes ! Kinderopvang is vanaf 26 oktober 2020 onze samenwerkingspartner. Zij verzorgen de opvang op onze locatie Druivengaarde 5. Bij de BSO ligt met name de nadruk op het stimuleren van de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. De BSO is een plek waar kinderen ''vrije tijd'' kunnen ervaren. Dit maakt de BSO bij uitstek een plek waar gewerkt kan worden aan doelen die aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling.

Het leerproces van kinderen is iets wat bij voorkeur zo vloeiend mogelijk moet verlopen. Yes ! sluit zoveel als mogelijk aan bij de leerlijnen van onze school. Het aansluiten bij de doorlopende leerlijn betekent dat er zorg wordt gedragen voor een degelijke overdracht van school naar de buitenschoolse opvang en andersom. Binnen het jenaplanonderwijs is het belangrijk om samen met het kind in gesprek te gaan. Om naar het kind te luisteren om het kind te begrijpen. Waarden die ook binnen de kinderopvang van Yes ! van groot belang zijn. 

Wilt u gebruik maken van BSO ga dan naar de website van Yes ! Kinderopvang. Daar vindt u de informatie die u nodig heeft.